Aflevering

Voor de deur afgeleverd

Aflevering vindt plaats op de locatie die je zelf uitkiest en is al mogelijk vanaf 48 uur na het bestellen van je nieuwe auto. Binnen de Drechtsteden is de aflevering gratis en daarbuiten rekenen we een geringe vergoeding. Met behulp van de calculator is deze uit te rekenen.
Bereken met de calculator

Bij aflevering lopen we samen na of alles naar tevredenheid is. Indien alles naar wens is en je akkoord gaat, wordt het voertuig direct op naam gezet en worden wij door Go-Credible uitbetaald.
Meer over betaling

Auto overschrijven

Nadat je de auto bij aflevering geaccepteerd hebt, zetten wij deze direct kosteloos op naam.
De auto moet vanaf dit moment wel verzekerd zijn zodat je gelijk kunt gaan rijden. Je krijgt het kenteken en de meldcode (die nodig is voor het verzekeren) door op het moment dat je je bestelling plaatst in onze webshop. Hierdoor heb je voldoende tijd om van tevoren verzekeringen te vergelijken en de gekozen verzekering in te laten gaan op het moment van de aflevering. Wij helpen je ook graag bij het vinden van de juiste verzekering.
Mocht je onverwachts verhinderd zijn op het moment van aflevering, laat dit dan minimaal 12 uur van tevoren weten, zodat we geen extra kosten in rekening brengen hoeven te brengen.

Privacy- en cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Cookie gebruik | Garantie Voorwaarden