Autoreclame geeft je bedrijf een professionele uitstraling

Bestickeren en wrappen zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar zorgt daarnaast ook voor meer bereik. U kunt bij ons terecht voor een enkele sticker of tekst, maar ook voor een full colour wrap(link) op maat bent u op het juiste adres. Alle technieken, combinaties en kleureffecten zijn mogelijk.

We luisteren nauwkeurig naar de wensen en zorgen dat het design klopt bij de vormen van de auto en aansluit in de huisstijl van uw bedrijf om zo doeltreffend de boodschap over te brengen. Ook als u nog geen huisstijl of logo heeft kunnen we helpen bij het creeeren hiervan . Wacht niet langer en laat uw auto omtoveren tot een rijdend visitekaartje.

Bel ons direct

Beste materialen

We werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne grafische technieken om zo maximaal kleurbehoud , weersbestendigheid en een perfecte afwerking te kunnen garanderen. Daarnaast geven we ook nog 3 jaar garantie op de montage en 5 jaar op de folie.

Auto Wrappen

Auto wrappen, of carwrapping, is het beplakken van de auto met een laag wrapfolie. Het is een effectieve en goedkope manier om uw auto van een andere kleur te voorzien. Daarnaast wordt de lak beschermt tegen bijvoorbeeld steenslag en zonlicht, waardoor deze minder snel beschadigt. Door dat wij ook op deze wrapfolie kunnen printen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en is dit ook voor reclamedoeleinden zeer doeltreffend.

Voordelen van wrapping in het kort:

 • Gebruik van alle mogelijke kleuren folie en/of prints.
 • Lak onder de folie blijft als nieuw, beschadigt niet.
 • Gemakkelijk te verwijderen (ook na langere periode).
 • Wasstraat bestendig.

Daarnaast zijn de voordelen bij ons:

 • Laat uw unieke wrapfolie ontwerpen door onze grafisch designers
 • Gratis vervangende auto
 • 3 jaar garantie op de montage en 5 jaar op de folie

Interieurdelen Wrappen:

JWil je delen van je interieur snel en betaalbaar restylen? Dat kan! Zo kan je bijvoorbeeld je houtlook vervangen door bijvoorbeeld zwarte pianolak , carbon look of geborsteld staal. Je kan het interieur ook personaliseren door onze full colour wrap. Zo kan je het interieur een unieke uitstraling geven die bij je past.
Vraag ons snel welke mogelijkheden we voor je hebben!

Ontchromen of chrome delete

Ben je ook uitgekeken op het chroom op je auto? Laat het dan ontchromen in mat, satin of glans zwart. Hiermee creëer je afhankelijk van de gekozen folie voor een stoere, moderne of stijlvolle uitstraling. Het wrappen van de chrome delen van een auto wordt ontchromen of chrome delete genoemd.
Tegenwoordig is het mogelijk om bij de meeste autofabrikanten een black edition pakket te bestellen waardoor sierlijsten, grill en overige sierdelen al zwart zijn. Bij bestaande auto’s die dit niet hebben is het mogelijk om dezelfde uitstraling te creëren door deze onderdelen te laten wrappen.
Het uit laten voeren van een chrome delete is altijd goedkoper dan de chromen delen bij de dealer te laten vervangen voor zwarte sierdelen.

Chrome Delete feiten

 • Je kan met gewrapte chrome delen door de wasstraat
 • Veel goedkoper dan een set nieuwe lijsten, grill en dakdragers
 • De wrap is na jaren zonder beschadigingen eenvoudig te verwijderen
 • Door keuze tussen mat, satin en glans heb je meer keuze dan bij de dealer

Wat kunnen wij ontchromen?

Eigenlijk kunnen alle chrome delen zoals dakdragers, sierlijsten bij de ramen, in de bumpers en de grill gewrapt worden. Maar ook complexere vormen zoals een spiegel behuizing van een Tesla kan doormiddel van een chrome delete gewrapt worden.

Welke keuze in kleuren zijn er voor chrome delete?

Chrome delen worden meestal gewrapt in mat, satin of glans zwart. Maar we kunnen ze ook wrappen in carbon, geborsteld staal, of kleur naar keuze. Bij een Tesla’s is het in combinatie met een full carwrap erg mooi om de deurgrepen in dezelfde kleur te wrappen zodat deze als het ware ‘wegvallen’ met als resultaat dat het geheel veel strakker oogt.

Kunnen emblemen ook gewrapt worden?

Dit wordt wel gedaan, maar wij zijn van mening dat het wrappen van emblemen niet de kwaliteit geeft waar wij achter kunnen staan. Emblemen hebben te scherpe hoekjes waardoor wrappen niet mooi wordt. Emblemen spuiten wij dan ook altijd met een 2 componenten lak in mat, satin of glans zwart. We kunnen voor sommige merken zoals bijvoorbeeld Mercedes, Audi en Volkswagen ook mat of glans zwarte emblemen bestellen.

Privacy- en cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Cookie gebruik | Garantie Voorwaarden